Webdesign ...

... in a responsive way.

Webdesign spits zich al jaren niet alleen meer toe op de Desktop-computers die wij thuis hebben staan. Tegenwoordig wil men websites bekijken op tablets, smartphone, laptops en desktopcomputers. Voor het ontwerp en ontwikkelen van websites hebben wij ons geheel toegelegd op Joomla. Door jaren ervaring met joomla hebben wij een werkwijze ontwikkeld die voorziet in een responsive webdesign - een design geschikt voor alle devices. Nieuwsgierig?
Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Vaak vragen mensen ons: "Wat kost nu een website?"
Ons antwoord daarop is altijd: "Wat wil je met de website?" Om toch een indicatie te geven van onze prijzen hebben 3 pakketten samengesteld en een aantal voorbeelden van extra functionaliteit die je zou kunnen toevoegen aan jouw site.

Wil je een Webshop?

Wil je een eigen webshop, dat kan. Hou daarbij wel rekening met een verplicht abonnement, losse webshops zonder abonnement bouwen wij namelijk niet.

Wat is de gedacht hierachter?

Je wilt natuurlijk een veilige webshop, waar jouw klanten met een gerust hart kunnen shoppen. Dit betekent dat je jouw site up2date moet houden en analyseren om een goede veiligheid te kunnen blijven garanderen. Voor een vast bedrag per maand blijft jouw webshop up2date en veilig.

Extra Functionaliteiten:
Toevoegen extra taal uitgaande van 5 pagina   € 40,00
Elke extra pagina   € 15,00
Koppeling Google Analytics en Webmaster Tools   € 40,00
Module inschrijving nieuwsbrief   € 50,00
Verzenden nieuwsbrief   € 15,00
 Onderhoudscontract Website vanaf € 14,95
Onderhoudscontract Webshop vanaf € 19,95