Advies

Strategisch Marketing & Communicatieadvies


Communicatie is cruciaal voor het aanknopen, onderhouden en verstevigen van duurzame relaties. Relaties, zowel intern als extern, zijn onmisbaar voor het realiseren van de doelstellingen van je organisatie of onderneming. Daarom is een strategisch marketing & communicatieplan een 'must'.

Communicatieplan

Wij vragen onze opdrachtgevers altijd eerst wat ze precies willen bereiken: een wens, idee of ambitie (offensieve strategie), of een probleem dat opgelost moet worden (defensieve strategie). Het liefst ontlokken wij onze opdrachtgevers een statement: een korte, krachtige uitspraak waarin zij vertellen wie ze zijn, waar ze goed in zijn en wat ze willen bereiken. Soms staat de belangrijkste informatie al op papier, in de vorm van een businessplan, compleet met missie, visie en doelstellingen. Dat vormt voor ons een prima uitgangspunt, op basis waarvan wij de communicatieve consequenties in kaart brengen.


Meer weten of een afspraak maken?

Wil je meer weten over onze strategische marketing & communicatieplannen?
Neem contact op met Antoinette Smits-Coenraats (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-13135593).
We maken graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Wacht niet langer en neem contact met ons op.